DiA~

Friday, August 19, 2011 4:43 PM Posted by sRik@ndiKebijaksanaan

aku slongkar enset dia~
n bnda y sama dia wat kat enset aku ;P

aku bc msj2 dia~
dia pown wat bnda y sama kat enset aku....

akhir2 ni dia asyk menangis....
tp dia tak share ngan aku mcm dulu...
cme dia akan peluk aku n mnangis kat bahu aku..
tak pe,,,
sekurang2 nya aku ada unt dia terus menangis :)

aku bc msj dia..
aku happy sbb dia bahagia kerna ada org laen y jaga dia..
dan y slalu ckp kat dia ~ aku syg kat ko....
mcm y aku slalu bt kat dia dulu~

jelous?
aku jua manusia biasa,,, ;)
aku tak bole tipu hati aku,,
mgkin sbb kata2 smngat n ucapan syg y slalu aku trima dr dia,
kini di berikan kpd org laen,,,
aku tkilan,,bila dia kata,
dia sorg2..
tp aku paham..
aku kini bkan y ptama dalam hati dia..

tp aku bersyukur...
dia ttp kat sisi aku,,,
susah dan senang..
mgkin tak sama mcm dulu...
tp atleast, dia slalu ada...

minat?
suke?
syg?
cinta?
tak sama kan,,,

aku tak kan kejar if sumbody y aku ske, syg, cinta, minat,
hatinya di miliki org laen...
2 y aku wat dr dulu...Alhamdulillah smpai skrg,,
aku tak ingin di sakiti lagi, sbb aku pernah rasa kesakitan itu..

dan unt dia~
doa nrul slalu untk kamo..
walaupun nrul bkan y pertama dlm hati kamo lagi..

tp nrul bersyukur kerana masih ada shbat spt kamo di sisi,,,
y slalu bt nrul ktawa,
y slalu ada di sisi
n mjd pndgr pling baek :)
moga ukhuwah kita selamanya keranaNya~

tak mo sedey2 da ye ^^

n trima kasih unt kak syue~
sbb gamkan ayat ni kat hatiku ~

if u love sumbdy,
let them go,,,
if they return,there always yours..
n if they dont, they never were~ ;)

masheh ye kakak`~

Reactions: 

6 Response to "DiA~"

  1. Fatimah Azahra Says:

    i dont know why ill keep crying haziqah...

  2. sRik@ndiKebijaksanaan Says:

    sabar ye siti fatimah~

  3. Fatimah Azahra Says:

    ;'(

  4. sRik@ndiKebijaksanaan Says:

    jgan la sedey ~ huhuh,,
    tak ske~
    kuat ea~
    doa kat Allah bnyk2,,,
    minta kkuatan 2~

  5. Fatimah Azahra Says:

    tak sedih pon. happy gila ni ;DD

  6. sRik@ndiKebijaksanaan Says:

    tak bek tipu~
    t Allah mara~

Post a Comment