penGhuJung Ramadhan :')

Friday, August 24, 2012 7:17 AM Posted by sRik@ndiKebijaksanaan

berhabuk udah ya laman ku ini..heheh
(tetiba plak ckp indon)
bnyk sgt program y mnyebabkan keinginan nk mgupdate blog ni asyik tertunda...
huhu

wuuuttt wuutttt...
Slamat hari raya! 
maaf zahir batin...
kalau puasa tak pnuh tu bole raya laaa :P
(aku mmg ske ckp ngan cermin) haha
papepown, Alhamdulillah taun ni merupakan Ramadhan dan syawal y pling manis dalam hidup aku...

Ramadhan?
terasa sngat sedih bile hari2 trakhir di bulan ramadhan ri2..
tak tau akan jumpa lagi ke tak :')
bnyak janji aku bt pada ramadhan lalu...
moga Allah terus permudahkan untuk jalan menuju cintaNya...

time puasa ri2 juga btungkus-lumus ngan angah bt kuih raya..
jgn men2 beb.. taun ni aku bt kuih raya sndiri au...hahah
sumpah, cm tak caya... pgang senduk pown aku malas,
tak tau cmana bt kuih y lbh leceh dr memasak ni aku bole ske...( ske ke?) haha
mgkin smgt bkobar2 untk blaja menjadi hamba y sabar, mbuat aku kuatkan smgt unutk bt kuih raya taun ni..
Alhamdulillah beribu juga kuih y dapat di siapkan...
sedap? ofkos laaa..da lulus nk jadi mnantu org :P (kawan ibu yang ckap)
sampai ckp kat angah nanti, kalau angah blaja kat india, time raya mst ingt kita bt kuih ni sama2...
smbil nyanyi lagu untuk dia y tngah famous skrg..hehe

Then, tme ramadhan ri2 juga aku iftar ngan 2 orang sahabat aku antara y terakrab..
Marlina n Nasuha...
kawan dari tabika beb..trasa manis ukhwah itu..

dan terasa rindu pulak bila bkejar-kejar ngan ibu nk g tarawih sama2 :')

Reactions: 

0 Response to "penGhuJung Ramadhan :')"

Post a Comment