1st video~ :)

Tuesday, December 25, 2012 6:09 PM Posted by sRik@ndiKebijaksanaan
Assalammualaikum~
zaoshang hao~
heeee
Alhamdulillah siap juga kami pnya video mandarin...
da upload kat fb...
t tgk la kat cn ea ~



https://www.facebook.com/photo.php?v=532759073409207&set=vb.100000253565289&type=2&theater

nk tgk kene bka fb lu la ye..hihih
pngalaman ptama kali bt video ni, ingat mmg susah...
tp Alhamdulillah Allah pmudahkan...
ditemani oleh 3 anak2 dara ni ~(ok...dorg tak bngun lagi) heee, bnda yang kita rasa susah tu jadi senang bila bkerjasama :)
then di bntu amar muhsin (mrangkap membe aku dari skol rendah), 4 hari jugalah kami sme btapa kat PTAR liblry uitm 2 sampai malam..
sampai dak2 ni kata 2 rumah ke dua kami..
video ni tak da kene mgena ngan sape2.. serius, tmasuk diri aku..(iyelah, ble korg tgk ada sumbdy) dalam video ni kan..
ni hasil tangan pertama kami bsama2...

part y pling aku suka dalam video ni, pe ag, ofkos la time cte full house 2 (hahah..tak da kene mgene ngan lakonan pown)..
n lagu tong hua ataupun dalam bahasa melayunya Cinta Arjuna..(y ada every scene 2)...
lagu 2 mgingatkan aku pada IVM n especially Umi Rahmatus Solehah... sbb dia y bg lagu 2 time praktical kat IVM..
dan juga pada sumbdy y kebetulan kami pernah dengar lagu ni pada masa yang sama even praktical tmpat len2...heheh
dia da lupa kot...


Amira, lia, n nora~
tamen shi wo de hen pengyou... :)
xiexie sbb sabar layan kerenah saya....
lai jiehun? heeee




Reactions: 

2 Response to "1st video~ :)"

  1. umirahmatussolehah Says:

    love that song damn much heart..!

  2. sRik@ndiKebijaksanaan Says:

    kan,,,, umi,,,cbe dgr dalam bhasa mandarin.....
    best!

Post a Comment