Our Mama :)

Sunday, April 8, 2012 1:54 AM Posted by sRik@ndiKebijaksanaan

Nurul, tadi jumpa mama kamo... ~ kak ika
Mama awak cakap apa?..... ~ incik strowberi...
Ang tanyalah kat mak ang... ~ timah
Nurul, mke korang samalah... ~ kak syue
hahah.. ko? aku ingat Pn Yus td....~ Zaim

Beliau bukanlah manusia y sempurna... Sbb tak da org yang sempurnakan?
bukan power rangers pink y ada kuasa untuk bantu orang kalahkan raksasa...
bukan juga Bulma yang membantu mencari 7 biji dragon ball,      
bukannye power puff girl yang di tugaskan untuk mengalahkan org jahat,
dan bukan juga sailormoon yang ada kekuasaan bulan yang boleh menghukum alam :P..

Tp beliau ada sekeping hati yang baek yang hanya ingin melihat pelajarnya berjaya :)...
yup..berjaya.. bukan hanya dalam education...
tp juga dalam kehidupan...

Yup...
She is the Best lectrer 4 me :)
bukan hanya seorang guru.. tp seorang mama ~ heee
mama yang risau ble keje anak dia tak terurus...
mama yang akan bising kalu keje anak dia tak siap,
mama yang tak kan bg apa2 hint sbb nk tgk anak dia tau makna kepayahan menuntut ilmu,
mama yang slalu mengambil berat persahabatan anak2 dia,
mama yang nk tgk anak dia bahagia walaupun........ (Teeettt)
mama yang slalu ingt anak2 dia walaupun jauh....

mama yus! 
nurul bukan nk bodek ni..hahah..
yup...deep in my heart...
sy bangga punyai kamo sebagai guru yang terbek....
terima kasih sbb memahami..
terima kasih diatas tunjuk ajar dan nasihat yang di beri...
Moga Allah memberikan y terbaik dalam kehidupan kamo..
Sayang mama Yus Ketat2..

Teruskan perjuanganmu mendidik anak bangsa!

* Nurul, dalam hidup ni kte kene pilih orang yang serasi dengan kita...
macamana kita nk tau dia yang serasi? orang itu akan membuat kita menjadi lebih baek,
Then,orang tu tau jALAN yang terbaik untuk menegur tanpa melukakan hati kita dan sebaliknya :)....



Reactions: 

0 Response to "Our Mama :)"

Post a Comment