*SABAR!

Wednesday, April 25, 2012 11:54 PM Posted by sRik@ndiKebijaksanaan

hari tu, pergi rumah pck nk bayar duit kek..
kek choklat! my favorte! yummmy!
hehehe,,tgk2 tak da orang kat rumah...
last2 aku lepak la kat uma abg sedara aku...
kononnya nak lepak kejab ja..
nk g makan cookies y wife dia bt....
tp nk bt cmana,,
da habis,,huaaaa,,
borak2 la ngan abg n kakak sdara aku ni..
last2 br tau mamat 'baek' yang aku gado hampir tiap ari kat ofis ni...
anak menakan kenalan abg aku... n dorang satu team untuk bola kat uia ni..huhu
huaaa...
kcik ja dunia ni.....
borak mcm2 isu, politik,keluarga...
dan semakin lama Aku merasai banyak cabang ilmu yang aku kene blaja lagi :)
aku balik bile "dijemput" oleh ibu... hehehe

ok hari ni,,,
ttba ko tnya kau ni adik sedara abg aku....
then aku senyum..
dalam hati aku, :
"kaum kerabat aku pown rami jadi staff kat cn,,,
bukan ko sorang :)"
then td ko cri pasal ngan aku lagi....sumpah, aku boring ngan ko dow!
honestly pjg gle term paper aku tlis pasal ko berok(oppssss).. Sori~
tp di sebabkan aku ni normal lagi...
aku bole laa sabar lagi ngan ko,,,
tak lama pown aku nk keje kat tmpat ni...
bahasa ko, muamalat ko dengan manusia mmg "High class" ...



p/s ~ kalau hari2 ko senyum mcamnikan.... setiap hari aku rasa macam dalam syurga :P
time kaseh la bg pahala free kat aku ea? :)


Reactions: 

0 Response to "*SABAR!"

Post a Comment